Greitos, gaivios ir spalvingos salotos – tobulas užkandis karštai vasaros dienai. Vos keli ingredientai, o skonis – saldus, sūrus ir gaivus viename kąsnyje.
Voveraičių padažas su grietinėle
Porcijos
2
Paruošimo laikas
10
minKalorijos porcijai
230
kcalJums reikės
300g arbūzo
300g meliono
150g fetos sūrio
Pusės ilgojo agurko arba poros trumpų
Žiupsnelis džiovinto baziliko
Šlakelis alyvuogių aliejaus
Gaminame
- Agurką, melioną ir arbūzą supjaustome kelių centimetrų dydžio vienodais kubeliais.
- Feta sūrį supjaustome tokio pat dydžio gabaliukais, kad viskas atrodytų tolygiai.
- Sudėliojame ingredientus į lėkštę – galima daryti eiles, kaip nuotraukoje arba tiesiog viską sumaišyti.
- Apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome džiovintu baziliku ar kitais mėgstamais prieskoniais ir patiekiame.
Patarimai
- Arbūzą, melioną ir agurką prieš pjaustydami palaikykite šaldytuve – tuomet salotos bus dar gaivesnės ir maloniai vėsios.
Ar patiko šis patiekalas?
Atsiliepimų dar nėra.






